KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Turna Bucağı Ortaokulu

Nis

Kütüphaneler haftası münasebetiyle okulumuz kütüphanecilik kulübü tarafından düzenlenen ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir yarışmasını kazanan öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yarışmada sponsor olan öğretmenlerimiz Yalçın ÇELİK ve Ali YILDIRIM' a teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda otizme dikkat çekmek ve duyarlılık oluşturmak amacıyla "Otizm Farkındalık Günü" kapsamında etkinlikler düzenlendi. Emeğe geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz da düzenlenen "mesleki tanıtım günleri" kapsamında konuğumuz İlçe Jandarma Komutanı Mustafa KARAKAYA, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Serhat KANDEMİR ve J.Asb.Çvş. Betül DİRİ idi. Jandarma mesleği hakkında vermiş olduğu bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmenlerimiz Abrek ÖZDİL, Fatma KARSLI, Hasan KÖROĞLU ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hayrettin GÜNGÖR'e misafir oldu. Başkanımız öğrencilerimizle sohbet edip öğrencilerin sorularını yanıtladı. Birlikte sohbet eşliğinde yemekler yenildi. Kahramanmaraş'ın İstiklal Madalyasını yakından görmenin mutluluğuyla ziyaretimiz son buldu. Bizleri mükemmel bir şekilde ağırlayıp, hoş sohbet ve en önemlisi samimiyetleri için sayın belediye başkanımız Hayrettin GÜNGÖR'e, programın planlanmasında emeği geçen okul müdürümüz Murat Kaya'ya ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

OKULUMUZ KONFERANS SALONUN DA12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 101. YIL DÖNÜMÜ VE  MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY' U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Mrt

Okulumuz 5. Sınıf öğrencileri ile yapılan gezi programında, Kahramanmaraş arkeoloji müzesi ve Dondurma müzesi gezildi.

Şuşa ile Kiki Devlet Tiyatrosu çocuk oyunu izlendi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Mrt

Okulumuz da iki hafta da bir düzenlenecek olan  mesleki tanıtım günleri kapsamında ilk konuğumuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şeref Akpınardı. Öğretmenlik mesleği hakkında vermiş olduğu bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz da 5. 6. ve 7.sınıflarda düzenlenen "Turnalar Okuyor" kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şeref Akpınar, okulumuz idareci ve öğretmenleri tarafından verildi.

Ock

Sevgili anne ve babalar! Hiçbir not, hiçbir karne, hiçbir belge sizin çocuğunuzdan daha önemli değil. Lütfen bugün çocuklarınıza sımsıkı sarılın ve onları çok sevdiğinizi söylemeyi unutmayın.

Ock

Karlı ve Fırtınalı bir Göksun gününde sürpriz yaparak okulumuzu ziyaret eden Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf KAHRAMAN Bey'e, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Halit DEMİRTAŞ Bey'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şeref AKPINAR Bey'e, ve İlçe Şube Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Ara

6.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK DURUMLARINI DEĞERLENDİRMEK AMACIYLA 28.12.2021 SALI GÜNÜ OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA VELİELRİMİZLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVINDA DEREEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİNİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT KAYA TAKDİM ETTİ.