KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Turna Bucağı Ortaokulu

Ekm

Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında öğrencilerimizle muz yeme etkinliği yapılmıştır.

Ekm

Bir tarafta öğretim ( Akademik başarı), diğer tarafta sosyal etkinlikler. Belki de en önemlisi öğrencilerimizde ki davranış değişikliği yani hayata hazirlama (Eğitim). Okulumuz Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu tarafindan okul bahçesinde buldukları paraları öğretmenlerine teslim eden öğrencilerimiz hem belge hemde kantin çeki ile ödüllendirildi.

Ekm

Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında haftanın meyvesi armut olarak belirlenmiş ve öğrencilerimizle armut yeme etkinliği yapılmıştır.

Eyl

Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında haftanın meyvesi elma olarak belirlenmiş ve öğrencilerimizle elma yeme etkinliği yapılmıştır.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" Programı 19 Eylül 2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan törenle kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve video gösterileri izletildi.

Nis

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında tüm öğrencilerimize nohutlu pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Nis

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuz tüm sınıflarınca sınıf kahvaltısı düzenlenmiştir.

Nis

Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında haftanın meyvesi muz olarak belirlenmiş ve öğrencilerimizle muz yeme etkinliği yapılmıştır.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinliğimiz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında; ´´Hacivat-Karagöz Ormanda´´ adlı tiyatro gösterisi okulumuz öğrencilerine sergilendi. Göksun Oran Bölge Müdürü Ümit ÜNAL Beye Teşekkür ederiz.

Mrt

Değirmendere Prof. Dr. Mehmet Sağlam Ortaokulu Öğrencileri Kütüphaneler Haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler ve özel sınıflarımızı gezdiler.

Mrt

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuzda haftanın meyvesi havuç olarak belirlenmiş, ve öğrencilerimizle havuç yeme etkinliği yapmıştır.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ tüm okul öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Derslerimize başlamadan önce topluca spor yapıyoruz...

Mrt

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında haftanın meyvesi olarak portakal belirlenmiş ve portakal yeme etkinliği düzenlenmiştir.